zondag 9 oktober 2011

Artikel: Lip tricks

Hier zijn 9 lip tricks!

1. Vind je de kleur van je lippenstift nèt niet helemaal goed? Meng het met een andere kleur. Dit kun je doen door voorzichtig met een plastic spateltje een beetje van beide lipsticks af te schrapen, dit te mengen met een lipkwastje en het daarmee aan te brengen.

2. Tanden lijken geler als je kleuren gebruikt waar geel in zit, zoals oranje. Door donkere kleuren te gebruiken, lijken je tanden witter.

3. Breng lippenstift dun aan, hap af aan een tissue en breng daarna nog een keer een dunne laag aan. Zo blijft de kleur langer zitten.

4. Als je het accent op je lippen wilt leggen, hou je ogen dan wat rustiger (en andersom).

5. Als je eerst lippotlood gebruikt, krijg je een mooie, duidelijke lipcontour. Begin vanuit de cupidoboog (het midden van je bovenlip) en teken dan van buiten naar binnen weer naar je cubidoboog toe.

6. Je kunt ook alleen lippotlood gebruiken als lippenstift. Kleur je hele lippen ermee in en gebruik daaroverheen wat lipgloss of lipbalsem

7. Als je lippenstift met een kwastje aanbrengt, blijft de kleur langer zitten. Je kunt je lippenstift dan ook twintig keer vaker gebruiken: als de stift op is, zit er altijd nog veel in de houder.

8. Doe eerst een beetje transparante poeder of matte vloeibare make-up op je lippen.

9. Test de kleur van een lippenstift niet op je hand, maar op je vingertoppen: het rood van je vingertop komt meer overeen met het rood van je lippen.

Ik hoop dat jullie iets aan hebben..!
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten